Naomi Campbell, legata si torturata

Apropo.ro / 31.08.2011, 18:36
Naomi Campbell, legata si torturata
Celebra Naomi Campbell este protagonista unui pictorial indraznet pentru revista "V", in care apare legata si imbracata in costum din piele.

Naomi Campbell (41de ani) apare pe coperta noului numar al revistei „V Spain”, care ii este dedicat lui Pedro Almodovar, regizorul flmului „Tie Me Up! Tie Me Down”.

Supermodelul a pozat legata de maini cu o sfoara verde si cu banda adeziva galbena pe gura.

Filmul „Tie Me Up! Tie Me Down”, lansat la inceputul anilor ’90, este povestea unui psihopat care rapeste o actrita porno in speranta ca o va face sa se indragosteasca de el.

Noul numar al revistei „V” din Spania il celebreaza pe regizorul peliculei, spaniolul Pedro Almodovar, in varsta de 61 de ani.

Imbracata intr-o tinuta Louis Vuittton, Naomi a motivat si altfel aceasta ipostaza: „Sunt sigura ca multi si-au dorit sa ma tina legata, iar altii sa ma faca sa tac”, a spus Naomi.

La inceputul lunii, modelul britanic Naomi Campbell si iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin, au lasat sa se inteleaga ca s-au logodit, dupa ce au sarbatorit „micul lor secret” printr-un spectaculos foc de artificii in timpul vacantei petrecute recent in Grecia, pe insula Creta