Naomi Campbell locuiește într-o navă spațială (Poze)

De: Gabriela Voicu / 26.10.2012, 17:30
Naomi Campbell a primit de la iubitul ei miliardar, Vladimir Doronin, un cadou pe cât de scump pe atât de bizar. Vezi despre ce e vorba!

Miliardarul rus Vladimir Doronin îi pregătește alt cadou scump lui Naomi Campbell. El a apelat la faimosul arhitect britanic Zaha Hadid pentru a realiza designul unei case în regiunea Barvikha (Moscova) din Rusia.

Ca stil arhitectural, casa combină tehnologia modernă cu formele naturale, iar in ceea ce privește dotările, are piscină interioară, sală pentru petreceri, bibliotecă, cameră pentru oaspeți, cameră pentru copii, dar și sală de gimnastică, sală de masaj, saună și baie rusească.

Iubitul miliardar al supermodelului Naomi Campbell e atât de dornic să o aibă aproape încât i-a construit o adevărată nava spațială, așa cum puteți vedea în imagini.

Numită Capital Hill, vila eco arată ca un OZN atât în exterior, cât și în interior. Arhitectul Zaha Hadid este geniul creator din spatele Casei Operei din Guangzhou și al Centrului Olimpic Acvatic din Londra.

Vezi galeria foto

Ca să-i mulțumească pentru cadou lui Vladislav Doronin, Naomi plănuiește o mega-petrecere pentru ziua lui. Supermodelul a cheltuit 3 milioane de dolari pentru organizarea unei petreceri în India, unde a închiriat întregul Palat Rambagh.

Naomi (42 de ani) și miliardarul rus în vârstă de 46 de ani, poreclit „Donald Trump din Moscova”, formează un cuplu de patru ani, iar el intenționează să îi ofere lui Naomi această casă când vor deveni soț și soție.

În 2011, Doronin a finanțat și construcția unei vile numite „Ochiul lui Horus”, construită în Turcia tot pentru Naomi, la indicațiile arhitectului spaniol Luis de Garrido. Supermodelul a primit cadou această locuință de ziua ei.