Naomi Campbell poartă haine de 10 dolari

De: Gabriela Voicu / 03.02.2014, 15:00
Naomi Campbell poartă haine de 10 dolari
Naomi Campbell a vorbit într-un interviu despre preferințele ei în materie de modă și a precizat că, deși are o garderobă completă cu haine de designer, poartă și ținute care costă zece dolari.

Naomi Campbell a vorbit cu jurnaliștii de la Harper’s Bazaar despre preferințele ei în materie de modă și a precizat că, deși are o garderobă completă cu haine de designer, poartă și ținute care costă zece dolari deoarece îi place să se simtă comod. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Îmi plac majoritatea designerilor, dar nu port ceva doar dacă este creația unui designer faimos. Hainele pot să coste și zece dolari, dacă îmi plac, le cumpăr. Depinde dacă sunt confortabile – pentru mine, acest lucru este foarte important”, a spus topmodelul britanic. 

Naomi Campbell

Naomi Campbell, în vârstă de 43 de ani, are propria listă de designeri preferați, care îi include pe Azzedine Alaïa, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana, Givenchy, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Versace, Marc Jacobs și Zac Posen.

Ea a și lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace și Dolce & Gabbana. Născută pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi este de origine jamaicană cu rădăcini chineze. Prima ei apariție publică a avut loc la vârsta de șapte ani, în