Naomi Campbell și Kate Moss, TOPLESS într-un pictorial incendiar (Poze)

De: Gabriela Voicu / 29.11.2012, 13:30
Naomi Campbell și Kate Moss și-au exprimat admirația una față de cealaltă și au pozat topless pentru coperta revistei Interview.

Două dintre cele mai cunoscute fotomodelele, Kate Moss și Naomi Campbell, au acceptat să se dezbrace pentru coperta numărului din decembrie al revistei Interview, edițiile din Rusia și Germania.

Mai mult, cele două își declară iubirea, într-un material incendiar intitulat „I love you, Kate. Naomi Campbell talks to Kate Moss”, dezvăluindu-și în special experiențele trăite la începuturile carierelor.

Moss (38 de ani) și Campbell (42 de ani) au mai pozat împreună în urmă cu patru ani, pentru coperta Vogue Paris.

Kate Moss a întrebat-o pe Naomi Campbell: „Am citit undeva că ai apărut prima dată într-un videoclip al lui Bob Marley. E adevărat?”

Naomi a răspuns: „Da. Cred că aveam șapte ani atunci. Era un bărbat foarte frumos. Îmi amintesc că am început să plâng, însă, când i-am văzut dreadlock-urile, crezând că erau șerpi. Însă el era foarte amabil”.

Vezi mai multe poze

Naomi și Kate

Cele două modele au discutat și subiectul prejudecăților etnice care încă mai există în industria modei.

„Când am ajuns prima dată la New York am început să mă întreb: «Despre ce naiba vorbesc ei?» Nu puteam să înțeleg punctul lor de vedere. Era cu adevărat ciudat, pentru că eu am crescut în sudul Londrei, iar acolo coexistă oameni din toate rasele”, a spus Kate Moss.

Naomi Campbell a adăugat: „Exact! Contează enorm zona în care crești și felul în care ești crescută, iar pentru mine aceste lucruri au fost importante, mi-au deschis ochii”.

Naomi și Kate

Întrebată de jurnaliștii britanici dacă luptă și acum pentru egalitate în industria modei, Naomi a răspuns: „Nu aș spune că termenul «luptă» este cel mai potrivit, dar am simțit cu siguranță în multe momente că voi avea parte de un parcurs anevoios pentru a obține ceea ce îmi doream. Am simțit, însă, și că trebuia să duc acea luptă pentru rasa mea, pentru a-i menține pe oameni informați despre ceea ce se petrece în această industrie”.

Modelele britanice Naomi Campbell și Kate Moss au defilat împreună și pe un podium de modă special amenajat în cadrul ceremoniei oficiale de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din acest an.