Naomi Campbell și Vladislav Doronin s-au despărțit

De: Gabriela Voicu / 02.05.2013, 10:40
Naomi Campbell și Vladislav Doronin s-au despărțit
Naomi Campbell și iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin au decis să se despartă, dar nu definitiv.

Naomi Campbell și iubitul ei, miliardarul rus Vladislav Doronin au decis să se despartă „temporar”.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Deși Vladislav Doronin a fost văzut de mai multe ori în compania iubitei sale, Naomi Campbell, în ultimele săptămâni, recent, miliardarul rus a fost fotografiat în compania unei femei blonde într-un bar din New York.

„Naomi și Vladislav s-au despărțit, iar el se distrează mergând la diverse petreceri, în New York”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin

Naomi Campbell, în vârstă de 42 de ani, a fost foarte ocupată în ultimele luni cu filmările pentru emisiunea de televiziune „The Face”, realizată sub forma unui concurs pentru tinerele talente din universul modei, care a avut mare succes în Statele Unite.

În ciuda despărțirii lor, presa internațională afirmă că Naomi Campbell îl va invita pe Vladislav Doronin (în vârstă de 50 de ani), la petrecerea pe care o va organiza pentru a sărbători împlinirea vârstei de 43 de ani, pe 22 mai, la Ibiza.

Naomi Campbell și Vladislav Doronin, care deține o avere de aproximativ 1,8 miliarde de euro și este supranumit „Donald Trump al Moscovei”, s-au cunoscut la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2008 și au avut o relație de cinci ani.