Naomi Campbell va fi o sotie infidela, dar nu in realitate

Apropo.ro / 10.05.2008, 08:00
Naomi Campbell va fi o sotie infidela, dar nu in realitate
Celebrului model Naomi Campbell i s-a oferit un rol in ultimul film regizat de controversata Catherine Breillat.

Celebrului model Naomi Campbell i s-a oferit un rol in ultimul film regizat de controversata Catherine Breillat. Filmul se numeste "Bad love" si se bazeaza pe romanul scris chiar de Cathrine, iar Naomi va interpreta rolul unei sotii infidele.

Naomi a declarat: "Nu sunt sigura ca ma voi dezbraca la fel de mult ca celelalte actrite, dar vom vedea ce se poate intampla. Nu stiu daca voi fi o actrita buna, dar imi voi da silinta. Nu sunt deloc straina de controverse."

Modelul nu se afla pentru prima data in ipostaza de actrita intrucat aceasta a finalizat de curand filmarile la un episod din serialul "Betty cea urata din New York", ea jucand si in comedia "Linia erotica".

Partenerul celebrei Naomi va fi Christian Rocancourt, un actor de notorietate in Franta mai ales din cauza problemelor sale cu legea.

Catherine este cunoscuta datorita filmelor ei cu tenta sexuala iar primul ei film, "Une Vraie Jeune Fille" produs in anul 1976, a fost interzis la acea vreme si a putut fi urmarit abia dupa 23 de ani. Acesta prezinta povestea emanciparii sexuale a unei adolescente de 14 ani.