Naomi face circ dupa Festivalul Mamaia 2009

Apropo.ro / 24.08.2009, 19:25
Naomi face circ dupa Festivalul Mamaia 2009
Nici nu s-a terminat bine Festivalul Mamaia 2009, ca a si inceput scandalul, protagonist urmand sa fie Naomi.

Nici nu s-a terminat bine Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia 2009, ca a si inceput scandalul.

Naomi iese la atac si nu oricum, ci printr-un circ mediatic. Acesta va fi prezent, in orele urmatoare, la un post de televiziune pentru a da un spectacol de zile mari.

Daca pana azi dimineata multa lume era convinsa ca Naomi merita un premiu la Festivalul Mamaia 2009, acum sunt motive sa credem ca, pe langa calitati interpretative, Naomi mai are nevoie si de altceva.

Echipa Apropo s-a intors de la Mamaia 2009 in acelasi mijloc de transport ca si Naomi, iar modul in care s-a comportat poate face pe oricine sa aiba indoieli asupra caracterului acestuia.

Daca aseara in interviul pe care ni l-a acordat, acesta a fost rezervat, astazi a rabufnit si si-a aratat adevaratul caracter sau mai degraba lipsa lui.

Am avut parte de o mostra din teatrul pe care-l va vedea intreaga natiune, in seara asta, Naomi facand in masina o repetitie in toata regula, cu gesturi cu tot.

In prima seara multa lume a fost placut impresionata de evolutia lui Naomi pe scena si se credea ca va pleca acasa cu un premiu.

 Naomi – "Oameni"

 

Nu contestam calitatile vocale ale acestuia, dar suntem siguri ca un cantaret, pe langa voce, trebuie sa mai aiba ceva.

O vedeta, pentru ca in definitiv Festivalul Mamaia cauta o vedeta, trebuie sa aiba pe langa voce si prezenta scenica, caracter, sa stie sa se faca placuta.

Ori, caracterul lui Florin Moldoveanu lasa de dorit.

"Corina Chiriac are doua fete. Dupa prima seara de spectacol a fost draguta cu mine. Astazi, dupa ce s-au aflat castigatorii, nu mi-a mai raspuns la salut. Nu asa se face. Se saluta, pentru ca si atunci cand un animalut vine la tine ii dai atentie. Cand vorbim de caracter ar trebui sa ne uitam in oglinda", declara aseara Naomi, fara a se analiza mai intai pe el.

Atunci cand intri intr-o competitie este normal sa te astepti sa si pierzi, nu numai sa castigi. Trebuie sa iei in calcul ambele variante si sa le faci fata civilizat, indiferent de situatie.

O prestatie fel de buna au avut-o si alti concurenti inscrisi in cursa pentru Premiul cel Mare al Festivalului Mamaia 2009.

Ruxandra Dragomir, Ligia Moldoveanu, Loredana Cavasdan sau Larisa Mirabela Ciortan (cea care a castigat premiul presei) sunt doar cateva dintre concurentele care s-au prezentat frumos si au impresionat publicul.

Spre deosebire de Naomi, acestea au stiut sa se retraga cu eleganta, cum este normal.

Ligia Bianca Moldovanu – "Sa mori de dragoste ranita"

 

Ruxandra Dragomir – "Dor de viata"

 

 Larisa Mirabela Ciortan – "Lie ciocarlie"

Acestea fiind spuse, ramane o singura intrebare: daca ar fi castigat, oare in aceasta seara Naomi nu ar fi adus un omagiu juriului de la Mamaia?

Noi credem ca da, iar in acest caz stimabila Corina Chiriac ar fi fost Doamna Cantecului Romanesc si nu o "femeie cu doua fete", cum o numeste suparat, acum, Naomi.

Foto: Cosmin Bararu

 

Â