Naomy International lanseaza primul videoclip jazz! (Video)

Apropo.ro / 24.11.2008, 23:36
Naomy International lanseaza primul videoclip jazz! (Video)
Arhicunoscuta Naomi revine in forta sub numele de Naomy International si cu videoclip jazz.

Celebra Naomi revine in forta sub titulatura de Naomy International. Desi la prima citire te si gandesti la Dana International, suntem aproape siguri ca Naomy a noastra nu-si doreste sa o imite.

Naomy International anunta mari surprize in ce priveste careira ei muzicala, dar si pe cea particulara.

Pe plan profesional, Naomy s-a apucat de cantat jazz, alaturi de ProffArtMusic. Impreuna cu Florin si alte trei instrumentiste, Naomy lanseaza primul sau videoclip intitulat "Un loc si pentru mine".

Numele de "International" nu a fost ales la intamplare, ci intocmai pentru a avea un impact bun in amplul proiect in care Florin si Naomy se afla. De ce un tip ca Florin a dorit sa cante si sa o ajute pe Naomy? "Nu intotdeauna gasesti transexuali cu asa calitati vocale. Am crezut de la inceput in talentul ei. Ce face in particular este treaba ei. Pe plan profesional nu m-a dezamagit inca", declara Florin de la ProffArtMusic.

URMARESTE VIDEOCLIPUL "UN LOC SI PENTRU MINE"

 

Naomy International spune ca Florin a asemanat-o cu cantareata de muzica italiana, Mina.

Pe plan personal, Naomy doreste o schimbare in bine a fizicului si a intregirii fiintei ca femeie, ceea ce presupune cateva operatii estetice chirurgicale. Ea doreste sa isi mareasca sanii "cat sa-i cuprinzi cu palma". Intr-un interviu acordat pentru Click.ro, Naomy declara ca ii plac foarte mult sanii Alinei Plugaru si ca ar dori ca viitorii ei sani sa arate la fel. "Imi plac sanii Alinei. Deja am stabilit cu medicul meu ca protezele de silicon sa aiba forma de para si marimea trei", declara Naomy. Naomy nu vrea sa puna punct aici, ci dupa marirea bustului vrea sa isi injecteze silicon in pometi, barbie si fese. Chiar ea recunoaste ca a slabit mult si ca nu mai are forme. Isi doreste un fund bombat si apetisant. Ultima dorinta in domeniul "investitiilor" chirurgicale este schimbarea de sex.

INTERVIU NAOMY INTERNATIONAL

 

 

DANA INTERNATIONAL VIDEOCLIP

 

 

Cum ti se pare videoclipul? Crezi ca va reusi pe piata muzicala cu jazz-ul?

Â