Narcisa Suciu, despre actualul soţul finlandez: „Ne-am cunoscut într-un joc online”

De: Cristiana Trifu / 30.09.2018, 12:22
Narcisa Suciu, despre actualul soţul finlandez:
Narcisa Suciu, celebra artistă a anilor '90, vorbeşte deschis în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars, despre modul neobişnuit în care şi-a cunoscut actualul soţ finlandez, mai exact printr-un joc online.

”Când cunoşti pe cineva online aşa, observi că toate alegerile pe care le face spun câte ceva despre el”, mărturiseşte artista, care locuieşte de ceva vreme în Finlanda.

Narcisa continuă seria destăinurilor impresionante amintindu-şi despre momentul în care s-a întâlnit pentru prima dată cu soţul ei.

„Aveam un prieten care îmi făcea curte. În momentul în care am ajuns la Otopeni, la aeroport, să mă întâlnesc cu cel pentru care urma să mă mut în Finlanda, m-a sunat acest vechi prieten care mi-a mărturisit că va fi întotdeauna acolo pentru mine, şi că în niciun caz nu ar trebui să mă schimb pentru un bărbat. Însă nu a fost cazul să mă schimb pentru acest om. Totul a venit natural pentru noi, ca şi când ne cunoşteam de o viaţă. Era ca şi cum aş fi cunoscut pe cineva care era deja în mine, povesteşte Narcisa Suciu despre prima întâlnire cu bărbatul vieţii sale.