Narcotango revine la București, pe 6 decembrie

De: Carmen Ulian / 30.10.2014, 14:22
Narcotango revine la București, pe 6 decembrie
Narcotango revine la București, pe 6 decembrie, pentru a susține un concert la Cinema Patria, de la ora 19.00.

Pe 6 decembrie, celebra trupa Narcotango revine în România într-un show special de sărbători. Pasionații de tango se vor putea reîntâlni cu cei mai bine cotați artiști ai genului, într-un spectacol argentinian complet ce se va desfășura la Cinema Patria, începând cu ora 19:00.

După succesul înregistrat în prima parte a turneului european desfășurat în lunile august și septembrie ale acestui an, în diferite orașe din Germania, Elveția, Olanda și Polonia, băieții de la Narcotango își vor continua turneul cu o nouă serie de concerte programate pe parcursul lunilor noiembrie și decembrie.

De această dată, îndrăgiții artiști vor ajunge în Italia și, bineînțeles, în România, unde vor fi așteptați la Brașov în cadrul „Festivalului de Jazz” precum și la cinematograful Patria din București, în dată de 6 decembrie. Pentru spectacolul de la București, Narcotango a pregătit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar și piese cuprinse în cel mai recent material discografic.

Narcotango a fost fondată de compozitorul și producătorul Carlos Libedinskyin, când – după o perioadă în care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievală și renascentistă – a început să ia lecții de tango. De la înființarea sa în 2003, grupul de muzică argentiniană Narcotango a susținut peste 30 de turnee internaționale în America și Europa, a primit două nominalizări la premiile Latin Grammy (2009 și 2010 pentru cel mai bun album de tango), Premiul Gardel (2009 – pentru Best CD Electronic Tango), și a lansat 4 CD-uri de studio: Narcotango (2003) , Narcotango 2 (2006), CD live+ DVD – Narcotango live (2008), Limanueva (2010), iar în 2013 – Cuenco.

narcotango

În august 2003, au lansat primul lor CD Narcotango, ce cotinea o muzică complet originală ce aduce un nou suflu genului muzical, un trend muzical ce a trasat o tago-ului o expresie contemporană. Stilul abordat împletea armonios sound-ul muzicii electronice cu tangou-ul, fapt ce a atras un succesul acelui album. Muzica trupei Narcotango a devenit apoi, parte din coloana sonoră a filmului urban contemporan, numit Electro Tango.

Muzica trupei Narcotango a fost folosită de cei mai importanți coregrafi din Argentina, precum: Inaki Urlezaga și Maximiliano Guerra. În 2013, trupa a sărbătorit aniversarea a 10 ani de activitate printr-un turneu de excepție susținut pe toate continentele.

Biletele pentru concertul de la Cinema Patria au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematorafului Patria, Librăria Eminescu și online prin www.vreaubilet.ro și www.eventim.ro

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, astfel: 55 lei pentru locurile situate la balcon și 75 de lei pentru locurile de la parter și lojă.