Narcotic Sound & Christian D au curaj să spună “Te iubesc”

Apropo.ro / 10.02.2015, 11:34
Narcotic Sound & Christian D au curaj să spună “Te iubesc”
Narcotic Sound & Christian D lansează, alături de Cat Music, o piesă produsă în studiourile Narcotic Creation, în care au puse pe note muzicale cea mai simplă şi sinceră declaraţie a iubirii - "Te iubesc" - o nouă piesă în limba română, după "Labirint de sentimente".

Piesa evidenţiază o emoţie în care ne regăsim cu toţii, de la tinerii care simt primii fiori, până la bunicii noştri care încă o trăiesc. Sentimentele exprimate în versurile piesei sunt conturate perfect printr-un videoclip, în regia lui Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi produs împreună cu Iankoo şi gaşca Narcotic Creation.

„Am lucrat la acest single cu cea mai mare plăcere! Iubim în diferite forme şi feluri, aşa că şi în piesa asta am îmbinat diverse stiluri: pop, dance şi house, pentru că iubim muzica în toate formele ei. Iubim oameni, lucruri, locuri, dar cel mai frumos e atunci când ai curaj să rosteşti aceste două cuvinte, aparent simple: . Poate prind mai mulţi oameni curaj după ce ascultă piesa noastră!”, au declarat Marius Mirică & Christian D.

Narcotic Sound and Christian D au intrat în sfera muzicii mainstream în 2011, cu piesa „Mamasita”, iar de atunci şi-au păstrat bine locul în playlist-urile de radio şi tv, dar şi în cluburile din toată ţara şi nu numai.

Au urmat apoi “Danca Bonito”, “Poesia de Amor”, “Unidos pela musica” şi “Labirint de sentimente”, piese produse la Narcotic Creation, la fel ca noul single “Te iubesc”.