Narendra Chaudhary: Oțelul va avea resurse, dar nu nelimitate

Apropo.ro / 22.01.2005, 15:19
Narendra Chaudhary: Oțelul va avea resurse, dar nu nelimitate
Directorul general al Ispat Sidex, Narendra Chaudhary, a declarat, într-un interviu acordat Pro TV Galați, ca va pune la dispoziția gruparii Oțelul resursele necesare desfașurarii activitații, însa aceste resurse nu vor nelimitate, transmite corespondentul

Directorul general al Ispat Sidex, Narendra Chaudhary, a declarat, într-un interviu acordat Pro TV Galați, ca va pune la dispoziția gruparii Oțelul resursele necesare desfașurarii activitații, însa aceste resurse nu vor nelimitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În structura actuala a clubului exista un numar de persoane de la ISPAT Sidex și așteptam rezultate de la acestea. Le vom pune la dispoziție resursele necesare, dar nu nelimitate. Acum ne focalizam pe cerințele pe termen foarte scurt, pentru a relua activitatea normal, pentru a organiza echipa și tot ceea ce ține de aceasta”, a spus Narendra Chaudhary.

Chaudhary a explicat motivele pentru care responsabilii companiei au decis sa preia clubul galațean. „Ceea ce am observat de la distanța a fost ca performanțele echipei au fost oscilante. Ne-am întrebat daca putem face ceva pentru a stabiliza situația și pentru a îmbunatați rezultatele echipei. Poate nu pe termen scurt, dar pe termen mediu și lung. Atunci ne-am pus problema daca am putea cumpara clubul cu totul. Pîna vom face acest lucru vom continua sa ajutam clubul, vom fi mai activi în a proteja acest club și în a-i îmbunatați performanțele”, a mai spus directorul general.

Oficialul Ispat Sidex a infirmat zvonurile conform carora unul dintre frații patronului indian Lakshmi Mittal ar urma sa vina la conducerea clubului: „Nu știu daca vreunul dintre frații domnului Mittal are competența de a conduce un club de fotbal. Știu ca ei au foarte multe responsabilitați la nivelul afacerilor pe care le conduc”.

Mediafax