Nastase, învinuit într-o noua cauza din dosarul Zambaccian

Apropo.ro / 23.10.2006, 09:22
Nastase, învinuit într-o noua cauza  din dosarul Zambaccian
Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, într-o noua cauza disjunsa din dosarul Zambaccian, în care este învinuit cu privire la construirea si dotarea imobilului familiei. În aceasta noua cauza, el este acuzat ca ar fi primit bunuri în

Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie, într-o noua cauza disjunsa din dosarul Zambaccian, în care este învinuit cu privire la construirea si dotarea imobilului familiei.

În aceasta noua cauza, el este acuzat ca ar fi primit bunuri în valoare de aproximativ 400.000 de euro, fiind vorba, potrivit fostului premier, de exact valoarea termopanelor în legatura cu care nu i-au mai fost aduse acuzatii în dosarul Zambaccian.

Fostul premier a explicat ca aceasta noua cercetare este inutila, în conditiile în care el a pus la dispozitie terenul pe care s-a construit imobilul si ca, potrivit regulilor procedurale, în aceste conditii un apartament ar fi trebuit sa-i revina gratuit.

Mediafax