Nastassja Kinski le sfătuieşte pe tinerele actriţe să pozeze nud

De: Nicoleta Nicolae / 08.06.2015, 18:00
Nastassja Kinski le sfătuieşte pe tinerele actriţe să pozeze nud
Actriţa de origine germană Nastassja Kinski, premiată la TIFF 2015, s-a întâlnit, duminică dup-amiază, cu publicul din Cluj-Napoca, unde a răspuns întrebărilor despre cariera sa cinematografică, actriţa sfătuindu-le pe tinerele actriţe să îşi arate nuditatea, dacă ele simt că aşa trebuie să facă.

Actriţa Nastassja Kinski, care sâmbătă seară, în cadrul galei de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015 a primit premiul special pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, s-a întâlnit, duminică, la TIFF Lounge cu publicul şi cu reprezentanţii presei, unde a participat la o discuţie despre cariera sa cinematografică, dar şi despre impresiile pe care le are despre Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebată de moderatorul discuţiei, jurnalistul Mihnea Măruţă, ce le recomandă tinerelor actriţe, aflate la început de carieră, dacă să îşi arate nuditatea sau nu, Nastassja Kinski a răspuns că o astfel de decizie trebuie luată doar de persoana în cauză.

“Eu aveam 19 ani când am pozat nud, a fost o decizie pe care am luat-o singură şi care ulterior s-a dovedit a fi bună, pentru mine a fost bine. Însă, numai persoana în cauză poate decide dacă face sau nu acest pas. Poate că fiecare dintre noi avem în viaţă astfel de momente, în care trebuie să luăm o decizie importantă, fiecare face cum simte”, a spus Nastassja Kinski.

În cadrul discuţiilor, Kinski a mai vorbit despre faptul că a văzut de-a lungul anilor filme româneşti, chiar dacă nu poate să numească pe moment actorii care au jucat în respectivele pelicule, dar a menţionat şi faptul că, în privinţa carierei sale, are anumite regrete “la fel ca toată lumea, nu ceva ieşit din comun”.

Actriţa Nastassja Kinski rămâne la Cluj până luni şi spune că, după câteva plimbări pe care le-a făcut duminică, oraşul i se pare “magic”.

Azi (duminică – n.r.) am reuşit să mă plimb puţin prin Cluj şi e un oraş frumos, are ceva magic. E frumos”, a spus Nastassja Kinki.

Sursa MEDIAFAX