„Nasu” cere oprirea „balacarelilor”

De: Mirel Mircea / 18.03.2008, 14:24
Sandu raspunde acuzatiilor conform carora Steaua este ajutata de FRF sa castige titlul si le cere conducatorilor de cluburi sa nu se mai jigneasca

Mircea Sandu raspunde acuzatiilor conform carora Steaua este ajutata de FRF sa castige titlul si le cere conducatorilor de cluburi sa nu se mai jigneasca.

"In ultimele saptamani, mai multi conducatori de club, dar si, in egala masura, jurnalisti, au acreditat ideea ca Steaua ar fi echipa FRF sau ca, altfel spus, FRF ar sprijini demersul clubului bucurestean de a castiga titlul de campioana.

Nimic mai fals si mai tendentios. Niciuna dintre afirmatiile de mai sus nu corespunde realitatii si, in plus, desi nu-mi retrag afirmatiile conform carora arbitrajul romanesc se afla in ascensiune, este evident ca, in ultima vreme, unele arbitraje au favorizat chiar echipa Steaua, tot asa cum, in alte jocuri anterioare, o parte dintre arbitri au luat decizii pro-CFR Cluj.

Parerea mea personala, de altfel a intregii conduceri a FRF, este ca, intr-adevar, titlul, locurile din Cupa UEFA si retrogradarea sa fie decise exclusiv pe teren, intre echipe, fara aportul arbitrilor, nicidecum in culise.

Acesta este unicul interes al FRF, fara vreun partizanat, fara vreun gand ascuns si fara vreun sprijin ocult acordat unuia sau altuia.

„Stop” vicierilor de rezultate, dar, in egala masura, „stop” inadmisibilelor balacareli si incalificabilelor jigniri care persista intre anumiti conducatori de cluburi, oameni care se vor a fi onorabili, dar care, daca tot militeaza pentru asanarea fotbalului romanesc, ar trebui sa-si asaneze propriul comportament", scrie in comunicatul lui Mircea Sandu, postat pe siteul FRF.

Ce parere aveti de declaratia lui Mircea Sandu?