Nasu’ discuta cu arabii

Apropo.ro / 11.12.2001, 08:02
Nasu' discuta cu arabii
Mircea Sandu, urmeaza sa trimita o scrisoare oficiala catre presedintele clubului Al Ain, Mohamed Bin Zayed Al Nanyah, pentru rezolvarea situatiei contractuale dintre antrenorul Anghel Iordanescu si gruparea din Emiratele Arabe Unite. Iordanescu a discutat, luni, cu Sandu despre partea


Mircea Sandu, urmeaza sa trimita o scrisoare oficiala catre presedintele clubului Al Ain, Mohamed Bin Zayed Al Nanyah, pentru rezolvarea situatiei contractuale dintre antrenorul Anghel Iordanescu si gruparea din Emiratele Arabe Unite.

Iordanescu a discutat, luni, cu Sandu despre partea financiara a contractului cu FRF si despre calendarul competitional pe anul 2002 al primei reprezentative. Iordanescu urmeaza sa fie numit in postul de selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei, daca isi va rezilia contractul cu actuala sa formatie, Al Ain.

Anghel Iordanescu a sosit, vineri dimineata, la Bucuresti si a discutat, in cursul serii, cu presedintele Mircea Sandu detaliile viitoarei colaborari. Sandu a precizat ca i-a propus antrenorului un contract valabil pe doi ani, cu posibilitate de prelungire in cazul in care echipa Romaniei se va califica la turneul final al Campionatului European din anul 2004, din Portugalia.

Daca va ajunge la o intelegere cu responsabilii clubului Al Ain in privinta rezilierii contractului, care expira in mai 2002, Anghel Iordanescu isi va prelua oficial functia la inceputul lunii ianuarie a anului viitor. Iordanescu, care considera ca in proportie de 80 % isi va rezilia contractul cu Al Ain, va pleca spre Emiratele Arabe Unite in cursul serii de luni sau marti dimineata.

Echipa Al Ain mai are de disputat in acest an doua partide: pe 20 decembrie, cu Al Wahda, pe teren propriu, si pe 25 decembrie, cu Al Khaleej, in deplasare. Campionatul Emiratelor va fi intrerupt apoi pina pe 4 februarie.
Sursa:www.mediafax.ro