Nașu’ Marinat

Apropo.ro / 02.02.2005, 10:15
Nașu' Marinat
Radu Moraru a încasat, în direct, o "directa" telefonica de la Andreea Marin, pentru simplul motiv ca a îndraznit sa aduca în discuție viața ei personala. Martori au fost cârcotașii, nedumeriți și ei de salata în care au fost amestecați. Una


Radu Moraru a încasat, în direct, o „directa” telefonica de la Andreea Marin, pentru simplul motiv ca a îndraznit sa aduca în discuție viața ei personala.

Martori au fost cârcotașii, nedumeriți și ei de salata în care au fost amestecați. Una peste alta, Moraru a fost facut bucați. Marinate.

A vrut Radu Moraru sa faca rating. Și s-a gândit sa se ajute de patru metode atestate: cârcotașii, bârfele, mama „Surprizelor” și Gigi Becali.

I-a chemat pe Huidu și Gainușa în studio, a pus telespectatorii sa-și dea cu privire la sarcina Andreei Marin și l-a sunat în direct pe Gigi Becali, în încercarea, chipurile, sa-l împace cu cârcotașii. Dar toata lucrarea i-a explodat atât de aproape de fața încât nici acum nu și-a scos toate cioburile.

Primii care au avut ceva de comentat au fost cârcotașii, care nu înțelegeau nici în ruptul capului ce aveau ei în comun cu sarcina Andreei Marin.

Dar Moraru jubila, mai ales ca voturile primite din partea telespectatorilor puși pe semesit mergea în mare parte catre raspunsul „da, Andreea Marin este însarcinata”.

Și pentru ca provocarea era mult prea pe fața, diva teverista nu s-a putut abține și a sunat. În direct. Poate chiar din patul conjugal, n-avem de unde știi. În orice caz, Andreea Marin a fost de un calm imperturbabil și i-a servit nașului replici promte, care l-au facut pe Moraru sa se fâsticeasca și au stârnit chicoteli din parte cârcotașilor.

Marin: Domnule Radu Moraru, aveți niște invitați de calitate care fac un umor de bun gust. Dumneavoastra de ce nu faceți ca ei? De ce faceți poante proaste ca cea din seara aceasta și puneți oamenii sa trimita mesaje ca sa le luați banii din buzunare?

Moraru: Toți banii se vor duce într-un fond umanitar…

Marin: Extraordinar, nu-mi spuneți ca-i trimiteți în Asia… Așteptam mai mult de la dumneavoastra și pâna la urma daca va intereseaza subiectul veți afla în 9 luni”.

Moraru: Iata ca deja avem jumatate din raspuns…

Citiți transcrierea completa a discuției, reacțiile vedetelor dupa emisiune, dar și colecția de bâlbe și perle, numai în

Tags: