Nasul ameninta arbitrii cu excluderea

Apropo.ro / 26.03.2008, 15:37
Nasul ameninta arbitrii cu excluderea
Mircea Sandu le-a cerut arbitrilor sa adopte masura suspendarii meciurilor pentru a contribui la educarea spectatorilor.

In cadrul sedintei de analiza a activitatii arbitrilor si asistentilor din primele etape ale returului, Mircea Sandu le-a cerut arbitrilor sa adopte masura suspendarii meciurilor pentru a contribui la educarea spectatorilor.

El a mai spus ca cei care nu se vor conforma si nu vor respecta litera regulamentului, vor fi exclusi din arbitraj.

 "Avem acest incident total neplacut de la meciul Rapid-Steaua. Am vazut acelasi lucru si la Galati, si la Craiova. Aveti regulamentul foarte clar. Ca sa putem sa facem educatie mergem la limita maxima. Nu avem ce face. Trebuie sa-i convingem pe suporterii astia ca nu vin acolo sa arunce cu obiecte. Mai sustin, mai injura, dar nu pot accepta aruncarea cu obiecte care sa pericliteze integritatea jucatorilor sau a altor oficiali. Si din acest punct de vedere masura regulamentara pe care a luat-o Sandu Deaconu deschide noi orizonturi pentru fotbalul romanesc. Cine nu va aplica aceeasi regula, care exista, va fi exclus din arbitraj. Credeti-ma. Aveti litera regulamentului. Daca e cineva lovit in teren asa ar trebui sa se procedeze. Cu orice risc. Din acest punct de vedere noi va sprijinim. Pentru ca este o aplicare a regulamentului. O fi el spiritul jocului sa terminam jocul sau sa jucam pe teren, nu sunt adeptul meciurilor castigate la masa verde, dar in niciun caz nu pot sa accept ca cineva sa fie ranit si noi sa ne vedem de treaba", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu , citat de Mediafax.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!