Natalia Duminică a părăsit „Survivor România”; Show-ul a fost lider de audiență

De: Ana Obretin / 16.03.2022, 11:33
Natalia Duminică a părăsit

Natalia Duminică a părăsit „Survivor România” marți seară, iar show-ul difuzat de Pro TV a fost lider de audiență în intervalul orar 20:28 – 24:00.

Astfel, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9,4 puncte de rating și 27,9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3,5 puncte de audiență și 10,5% share. De-a lungul difuzării, peste 1,7 milioane de români s-au bucurat de Jocul de Comunicare, iar în minutul de aur, la ora 21:34, peste 2,2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai pierdă pe cineva. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția. ”Cred că e logic pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!”, a declarat concurenta înainte de a pleca, potrivit unui comunicat remis Apropo de Pro TV.

Show-ul va continua duminică, de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la 20:30. Până atunci, telespectatorii pot revedea momentele favorite pe VOYO.

CITEȘTE ȘI: Posturile Pro TV Pro 2 și Pro X, redenumite Acasă, respectiv Pro Arena

Foto: Pro TV