Natalia Mateuţ, veste devastatoare: merge la închisoare?

De: Cătălina Matei / 17.06.2014, 10:14
Natalia Mateuţ, veste devastatoare: merge la închisoare?
Natalia Mateuţ, fiica fostului internaţional dinamovist Dorin Mateuţ, e condamnată să facă puşcărie în Olanda.

Natalia Mateuţ a fost condamnată la o lună de închisoare de Curtea din Amsterdam pentru că a făcut cumpărături de peste 100.000 de euro cu mai multe carduri clonate.

Fiica lui Dorin Mateuţ a fost reţinută pe 2 aprilie 2011 chiar la ieşirea dintr-un magazin de lux din Olanda. În momentul în care a fost ridicată de poliţişti, fotomodelul avea asupra sa o sacoşă în care se aflau o curea şi două eşarfe. Tânăra ar fi folosit cu intenţie mijloace de plată despre care ştia că sunt false în timpul unei vacanţe de o săptămână la Amsterdam.

Magistraţii olandezi au reţinut numai o parte dintre faptele Nataliai Mateuţ. Acum, fiica fostului dinamovist trebuie să restituie sumele pentru care a folosit cardurile false, dar să se prezinte şi pentru executarea pedepsei la un penitenciar din Olanda.
Contactat telefonic, Dorin Mateuţ, tatăl Nataliei, neagă versiunea: „Am vorbit cu avocatul, nu este nimic adevărat. A fost propunerea procurorilor, dar ea a fost achitată. Mi-a trimis achitare, o am acasă”, a declarat „Mateo”, aflat la Săcele, în cantonament cu Dinamo, potrivit sportnews.ro.