Natalia Oreiro a nascut un baiat

Apropo.ro / 28.01.2012, 12:02
Natalia Oreiro a nascut un baiat
Natalia Oreiro, cunoscuta ca actrita de telenovele si cantareata, a nascut, joi, un baietel care a primit numele Merlín Atahualpa Mollo Oreiro.

Natalia Oreiro, in varsta de 34 de ani, a nascut prin cezariana, in clinica Los Arcos din Buenos Aires. Fiul ei a primit numele Merlín Atahualpa Mollo Oreiro.

Natalia Oreiro este casatorita cu cantaretul Ricardo Mollo din 31 decembrie 2001. Mollo, in varsta de 54 de ani, mai are doua fete, Martina Aldabel si María Azul.

Actrita de telenovele a anuntat in vara anului trecut ca va fi mama, pe site-ul ei oficial.

Natalia Oreiro

Natalia Oreiro a fost nascuta la 19 mai 1977 in Montevideo, Uruguay. Natalia Oreiro a fost si primul artist din Uruguay nominalizat la premiile Grammy (Latin Grammy 2001, pentru albumul „Tu veneno”).

Artista a jucat in foarte multe seriale si telenovele, printre care „Muñeca brava”, „El deseo”, „Sos mi vida”. In 2008-2009, Natalia Oreiro a jucat in „Amanda O”, prima telenovela difuzata atat pe posturi de televiziune din 22 de tari, cat si pe internet si pe telefonul mobil.

In august 2001, Natalia a inceput relatia cu Ricardo Mollo, liderul trupei de rock argentiniene Divididos. La finalul lui decembrie 2001, ei s-au casatorit in secret pe insula Fernando de Noroña (Brazilia).