Natalia Oreiro face striptease în “Amanda O”

Apropo.ro / 30.03.2009, 00:00
Natalia Oreiro face striptease în “Amanda O”
Actriţa pe care telespectatorii din România o vor putea revedea din 5 aprilie Acasă, în “Amanda O”, prima telenovelă difuzată pe trei platforme, pregăteşte fanilor un număr incendiar de striptease.

Telespectatorii vor face cunoştinţă cu Amanda O pe telefonul mobil în ziua de 30 martie. Clienţii Orange vor putea vizualiza sau descărca din portalul pentru mobil Orange World, de luni pînă vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu năzdrăvăniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce oferă conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmări pe aceasta în web-novela “Amanda O” începînd tot din 30 martie, pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil în cursul zilei, îmbogăţite cu noi aventuri, informaţii şi întîmplări spectaculoase. În plus, aceştia vor avea acces la informaţii în exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovelă şi vor putea arunca o privire în culisele serialului.

Marea premieră a telenovelei “Amanda O” va avea loc Acasă duminică, 5 aprilie, cînd telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, într-un episod care va reuni imaginile transmise în timpul săptămînii pe mobil şi pe internet, dar va pregăti de fiecare dată noi surprize, aventuri decisive în continuarea acţiunii.