Natalia Selegean, piesă specială pentru mama sa

De: Nicoleta Nicolae / 09.03.2015, 10:00
Natalia Selegean, piesă specială pentru mama sa
De ziua mamei, Natalia Selegean a pregătit o surpriză de suflet mamei sale. Frumoasa orădeancă a făcut o piesă specială pentru cea care i-a dat viaţă, melodie pe care o dedică tuturor mamelor din lume laolaltă cu admiraţia sa pentru toată dragostea şi grija maternă.

”Mă bucur să am din nou privilegiul de a mă exprima prin muzică şi de această dată să îi şi ofer un cadou mamei mele. Cred că azi, 8 martie, ne gândim foarte mult la mamele noastre şi ne dorim să le facem o bucurie, să le vedem zâmbind. Am scris versurile şi muzica acestei piese din suflet, cu gândul la mama care mi-a dat viaţă şi la mama care i-a dat viaţă jumatăţii mele în semn de mulţumire pentru tot ce au făcut şi fac pentru mine. Le doresc tuturor mamelor din lume multă sănătate, bucurii, zâmbete, flori şi o primăvară însorită!”, a declarat Natalia.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti,  unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.