Natalia Selegean – vacanţă de vis la schi

De: Nicoleta Nicolae / 15.01.2015, 07:00
Natalia Selegean – vacanţă de vis la schi
Finalul de an a găsit-o pe artistă în sânul familiei bucârându-se de toate tradiţiile de Crăciun respectate întocmai la Oradea. Începutul noului an nu a fost deloc mai prejos. Natalia Selegean s-a bucurat din plin de o superbă vacanţă la schi în Austria alături de soţul său.

Cântăreaţa visa încă de la primul fulg de nea la schi, mai ales că practică acest sport de 6 ani deja. De data aceasta programul şi planurile s-au legat brici. Finalista X Factor a petrecut 7 zile pe pârtie şi s-a întors într-o formă grozavă pregătită de noile proiecte muzicale. Concluzia vacanţei sună pe scurt astfel: ”anul acesta m-am autodepăşit! Am coborât aproape în fiecare zi la baza pârtiei după închiderea pârtiilor.”, declară orădeanca.

”Anul acesta am decis să nu ratăm excursia la ski cu atât mai mult cu cât ne place atât mie cât şi soţului meu acest sport. După sezonul de iarnă cu multe evenimente şi muncă, ne-am răsfăţat cu 7 zile în care am profitat la maxim de zăpadă, pârtii, de peisajele care îţi taie respiraţia din mulţii Alpi în zona Zillertal – Austria.”, povesteşte Naty. ”Am rămas impresionată văzând că acolo de la vârste atât de fragede, aproximativ 3-4 anişori, copii încep acest sport, ba chiar mai mult am întâlnit pe pârtie familii de la bunic la nepot! Minunat! Ne-am făcut prieteni noi, printre care şi români, am avut parte de vreme frumoasă, am mai şi căzut, ne-am ales şi cu câteva vânătăi şi am gustat din bucatele tradiţionale austriece, a fost de vis.”, îşi aminteşte cu drag cântăreaţa.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei.