Natalia Slegean, despre primului său clip!

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2014, 07:00
Natalia Slegean, despre primului său clip!
O superbă maşină de epocă, scaune, fotolii, mese, pat matrimonial, cuier, canapea şi multe alte obiecte au fost folosite pentru filmarea primului clip al Nataliei Selegean. Două zile şi două nopţi, finalista celui de-al doilea sezon X Factor a filmat într-un mall din Oradea pentru videoclipul primului său single: Greşeala mea.

Planurile pentru filmarea unui clip reprezintă o mare încercare şi o mare bucurie pentru fiecare artist. Totul este îndelung gândit şi atenţia este îndreptată şi către cel mai mic detaliu. La fel s-a întâmplat şi pentru Natalia Selegean pentru filmarea primului său clip – Greşeala mea. La filmări, a fost distracţie şi multă voie bună după cum se poate vedea şi din culise. De aceea, orice impediment apărut a fost depăşit cu brio: dificultatea de a transporta maşina de epocă, calculele ca această maşină să încapă pe porţile mallului, mutarea pieselor de mobilier dintr-un loc în altul. Nu a fost uşor, dar a meritat după cum se poate vedea şi în video-ul de mai jos: http://youtu.be/uG07gU8Jw68.

În luna cadourilor, Nati poliţista, după cum o ştiu fanii, a avut parte de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor a lansat primul său clip http://www.youtube.com/watch?v=foKGdAeF5HY.

Pentru single-ul ”Greşeala mea” filmarea clipului a durat 2 în zile şi 2 nopţi într-un mall din Oradea. ”Greşeala mea” a fost făcut în colaborare cu Deepside Deejays.