Natalie Portman, la un pas să-l incendieze pe Prințul Charles

Apropo.ro / 09.11.2013, 10:00
Natalie Portman, la un pas să-l incendieze pe Prințul Charles
Actrița americană Natalie Portman a incendiat din greșeală o masă, în fața prințului Charles, în timpul unui dineu organizat la Palatul Buckingham din Londra.

„Am mers cu mașina și am văzut că acolo erau mulți lorzi cu soțiile lor, dar și alți nobili din Anglia. Am intrat în sală și am asistat la un spectacol frumos susținut în onoarea noastră. Prințul Charles a susținut un discurs, iar apoi a urmat un dineu la care au participat 200 de persoane, așezate la o masă foarte lungă, la care partenerii de cuplu au fost așezați la mare distanță între ei”, a dezvăluit Natalie Portman în emisiunea „The Late Show”, prezentată de David Letterman.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

„Soțul meu era așezat la un capăt al mesei, iar eu la celălalt capăt. Prințul Charles era așezat în diagonală față de mine, iar eu stăteam lângă lorzi și ladies. Vecinul meu de masă era foarte amabil, am început să vorbesc cu el, iar dintr-o dată, el s-a uitat peste umărul meu și a spus: «A! Nu se poate!». M-am întors și am văzut că masa luase foc”, a declarat Natalie Portman.

Actrița în vârstă de 32 de ani spune că s-a simțit foarte rușinată, în momentul în care mai multe gărzi de la palatul regal britanic au pătruns în mare grabă în sală pentru a stinge incendiul, iar ceilalți invitați au încercat să ajute la rândul lor, așa cum puteau, turnând pahare cu apă peste masa în flăcări.