Natalie Toma: “Frumuseţea unei femei rezultă din starea ei de spirit”

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2012, 11:23
Natalie Toma: “Frumuseţea unei femei rezultă din starea ei de spirit”
Pe Natalie Toma aţi remarcat-o cu siguranţă în juriul emisiunii “Fabrica de staruri” de la TVR 1. Este una dintre cele mai frumoase artiste din Republica Moldova, iar acum ne dezvăluie secretul ei de frumuseţe.

– Natallie, este frumuseţea unei femei condiţionată de starea ei de spirit?
În realitate, secretul frumuseţii unei femei rezultă din starea ei sufletească, pentru că dragostea şi fericirea se citesc imediat pe chipurile noastre. Dacă femeia zâmbeşte şi radiază fericire, ea va fi întotdeauna superbă (admirată). Acesta este şi secretul meu şi, bineînţeles, modul de viaţă activ pe care îl am, impune anumite rigori.

-Ce faci în această perioadă a anului pentru a fi în formă?
O femeie trebuie să fie permanent într-o formă foarte bună (maximă), fiind îngrijită şi stilată pe tot parcursul anului. Nu doar primăvara, atunci când majoritatea depun eforturi sisifice infernale pentru a avea o siluetă de zile mari în aşteptarea verii. Astfel, vă mărturesesc că nu depun niciun efort deosebit odată cu venirea primăverii. Prefer să mă menţin în formă pe tot parcursul anului.

– Eşti adepta dietelor de slăbit?
Nu am ţinut niciodată vreo dietă miraculoasă, deşi uneori am avut tentaţia să-mi promit „de luni voi ţine o cură”, nu atât pentru a slăbi cât pentru a detoxifia organismul, totul rămânea la nivel de promisiune. Este bine să mâncăm din tot ce ne place, însă în cantităţi moderate, şi cu siguranţă fără excese gastronomice înainte de somn.

– Ce produse de beauty foloseşti ?
În ceea ce priveşte produsele de înfrumuseţare (cosmetice), nu sunt adepta utilizării acestora în exces. Cremele de întreţinere pentru faţă mă ajută să suport mai uşor călătoriile cu avionul, la care sunt supusă foarte des, precum şi primăvara-toamna, când pielea este supusă mai accentuat factorilor externi. Întreţinerea părului ocupă un loc important, aici folosesc o gamă destul de variată de tratamente, toate însă, numai la un salon specializat, cu produse naturiste de cea mai bună calitate.

– Sportul face parte din viaţa ta ?
Mersul la sală sau practicarea unui sport îl consider obligatoriu, fiind ghidată în acest sens de vechiul dicton latin „Mens sana in corpore sano” – minte sănătoasă în corp sănătos. Important este ca sportul să fie practicat cu o anumită regularitate. Recunosc însă, că, din cauza programului încărcat, îmi este destul de greu să fiu constantă în practicarea unui sport.
Nicoleta Nicolae

Fabrica de staruri, duminică, 21.25, TVR 1 (program tv)