Natasha Bedingfield îşi împrumută vocea personajului Zarina din ”Tinkerbell – Zâna pirat”

De: Mioara Tronaru / 31.01.2014, 15:38
Natasha Bedingfield îşi împrumută vocea personajului Zarina din ”Tinkerbell – Zâna pirat”
Cântăreaţa Natasha Bedingfield a colaborat cu Studiourile Walt Disney la filmul ”The Pirate Fairy / Tinkerbell – Zâna pirat”. Artista va reprezenta vocea interioară a personajului principal Zarina, care îşi va dezvălui astfel personalitatea neobişnuită prin cântecele Natashei.

Peggy Holmes, regizoarea filmului, recunoaşte că au început prin a folosi melodia ”Weightless” a cântăreţei în timpul procesului de editare şi pentru că s-a integrat în atmosfera peliculei, au ajuns să o folosească în versiunea finală a filmului. ”Pentru că am simţit că vocea Natashei se potrivea atât de bine cu personajul Zarinei, am rugat-o să interpreteze şi cântecul original «Who I Am», care fusese scris special pentru «The Pirate Fairy»”.

”A fi parte din «The Pirate Fairy» este fantastic. Îmi plac piraţii şi ador zânele, aşa că nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un cântec pentru un film care le aduce laolaltă. Filmul acesta are în el tot ce îmi place mai mult”, a declarat şi Natasha Bedingfield.

Filmul va apărea pe marile ecrane în această primăvară.