Natasha Henstridge a renunţat la diete

Apropo.ro / 17.06.2009, 00:01
Natasha Henstridge a renunţat la diete
Dacă în trilogia “Specii” o întruchipa pe Eve, o fiinţă modificată genetic, jumătate om-jumătate extraterestru, Natasha Henstridge a arătat că şi în realitate este o adevărată Evă, cu forme trupeşti perfecte.

Totuşi, menţinerea aspectului său fizic, de-a lungul anilor, se datorează nesfîrşitelor diete şi tratamentelor neconvenţionale, care s-au dovedit a fi eficiente doar pe termen scurt.

Acum, mamă a doi copii, Natasha (35 de ani) recunoaşte că “sportul extrem” al dietelor a fost pe cît de nebunesc, pe atît de nesănătos: “Am făcut unele lucruri care nu au fost, cu siguranţă, cele mai potrivite ori mai sănătoase pentru corpul meu. Da, am luat diverse pilule şi suplimente care să-mi accelereze arderile şi să mă ajute să rămîn slabă. Am apelat chiar şi la remedii naturiste chinezeşti şi la acupunctură, crezînd că sînt nişte tratamente simple şi sănătoase. Bineînţeles, cînd am renunţat la ele, mi-am dat seama cît de mult îmi afectaseră organismul şi cît de dificil mi-era să revin la un regim normal de viaţă”.

Acum, actriţa se menţine în formă cu ajutorul exerciţiilor de aerobic, fitness şi cardio şi practică ciclismul montan, renunţînd la metodele facile de slăbit, servite la pachet cu celebrul efect yo-yo.