Nati s-a maritat in secret

Apropo.ro / 30.01.2002, 14:06
Nati s-a maritat in secret
Conform cotidianului "Cronica", actrita si cantareata uruguayana s-a casatorit in secret, in urma cu aproape o luna, in Brazilia, cu iubitul ei, rockerul argentinian Ricardo Mollo. La trei saptamani de la eveniment, cei doi au dat o petrecere la resedinta pe care chitaristul si

Conform cotidianului „Cronica”, actrita si cantareata uruguayana s-a casatorit in secret, in urma cu aproape o luna, in Brazilia, cu iubitul ei, rockerul argentinian Ricardo Mollo.

La trei saptamani de la eveniment, cei doi au dat o petrecere la resedinta pe care chitaristul si liderul trupei Divididos o detine in Parque Leloir, in afara capitalei argentiniene, la est de Buenos Aires, sustine ziarul, fara sa precizeze, insa, sursa informatiei.

Atunci si-au anuntat prietenii ca s-au casatorit pe 31 decembrie. Tot „Cronica” a dezvaluit ca mirele si mireasa, in loc de inelul traditional, si-au consfintit iubirea facandu-si acelasi tatuaj pe degetele inelare.

Alte detalii nu au mai fost date.

In ultimul timp perechea, a carei poveste de iubire a debutat in urma cu peste o jumatate de an, locuia in casa pe care Nati o are in cartierul boem Palermo Viejo, din Buenos Aires. Mollo (44 ani), care este mai mare cu douazeci de ani decat Natalia, a mai fost insurat cu Erika GarcÂ’a, cantareata, si are trei copii.

La randul ei, Natalia Oreiro a fost logodita de doua ori: cu actorul Pablo Echarri si cu rockerul Ivan Noble, liderul trupei Los Caballeros de la Quema.

Tags: