Navigăm spre fericire, cu Zenn şi Mike Diamondz!

Apropo.ro / 10.02.2015, 11:26
Navigăm spre fericire, cu Zenn şi Mike Diamondz!
Zenn şi Mike Diamondz ne transpun într-un univers plin de candoare şi romantism în cel mai recent single: “Sail Away”.

Timbrul inconfundabil al lui Mike şi muzica lui Zenn se îmbină perfect în acesta piesa a cărei energie vibrează adânc în sufletele ascultătorilor.

Videoclipul ne spune povestea de dragoste a unei balerine şi a unui artist, o poveste la care toţi visam adesea cu ochii deschişi.

“Sail Away” este primul single pentru Zenn, un artist care şi-a manifestat talentul încă de la 4 ani. Înclinaţia sa către vioara este prezentă şi în piesă, conferindu-i un vibe! aparte. Zenn este pasionat şi de pian şi chitară, iar în single-ul sau de debut combina elemente de R’n’B cu influenţe Irish şi country, pe un ritm apropiat de muzică house.

“Principalele calităţi ale piesei sunt alcătuite din prezenţa viorii, mesajul versurilor şi sound-ul diferit”, a declarat Zenn.

Mike Diamondz este deja un artist şi un producător consacrat în spaţiul românesc. Stilul său unic a cucerit rapid publicul, fiind un mix incitant de soul, reggae şi R’n’B.

Charismatic şi spontan, Mike este o prezenţă savuroasa de fiecare dată. El reuşeşte întotdeauna să vină cu elemente de noutate, singură constantă a pieselor sale fiind pasiunea cu care interpretează fiecare vers.

“Sail Away” a fost compusă de Mike Diamondz şi realizată de Roton în colaborare cu Live Artist, iar regia videoclipului aparţine lui Alin Surdu.