Ne colinzi si castigi 3×1000 RON cu ING si Apropo.ro!

Apropo.ro / 18.12.2007, 10:30
Ne colinzi si castigi 3x1000 RON cu ING si Apropo.ro!
"Si colinda nu-i mai multa / Castiga cine o canta!" Iti suna cunoscute versurile? Da, le-am modificat putin pentru ca in loc sa-ti oferim urari si colinde de sarbatori, te invitam pe tine sa ne colinzi.

Si colinda nu-i mai multa,
Castiga cine o canta!

Click aici pentru a participa la concurs!

Iti suna cunoscute versurile? Da, le-am modificat putin pentru ca in loc sa-ti oferim urari si colinde de sarbatori, te invitam pe tine sa ne colinzi.

Traditia spune ca cei care se incumeta la colindat, primesc covrigi si nuci. Si aici facem o mica schimbare pentru ca ING si Apropo.ro iti ofera 3 premii de 1000. Nu te astepta la 1000 de nuci pentru ca iti dam 1000 de RON.

Colindul cu pricina
E foarte simplu. E nevoie doar de putina inspiratie. Iti alegi un colind in romana, in engleza sau in orice alta limba doresti, faci o mica repetitie si apoi te inregistrezi (audio sau video). Mai tragi niste duble daca nu esti multumit si apoi uploadezi rezultatul pe Apropo.ro. Pe homepage vei gasi un buton portocaliu cu textul "Uploadeaza un colind pentru concurs!". Foloseste-l!

Cum castig?
Cu mult noroc, cu ajutorul prietenilor si al userilor. Toate materialele apar in sectiunea speciala de pe Apropo.ro. Utilizatorii si prietenii te voteaza, iar primele trei colinde care aduna cel mai mare punctaj, sunt castigatoare.

In ce perioada se merge cu colindul?
Ca sa poti veni si cu sorcova, iti dam timp pana dupa Revelion. Poti uploada colindele tale in intervalul 18 decembrie 2007 – 13 ianuarie 2008. Pe 14 ianuarie anuntam castigatorii.

N-ai inspiratie?
Te ajutam noi. Echipa Apropo.ro a filmat pentru tine un plugusor mai special, in stil internautic. Multumim micutilor de la Clubul Copiilor din sectorul 6 care au fost geniali.

Daca vrei sa te amuzi, avem si un "making of" cu scene haioase din spatele cortinei.

Daca mai vrei si alte indicii speciale despre Craciun, echipa Apropo.ro ti-a pregatit sectiunea dedicata sarbatorilor de iarna.

Pentru mai multe detalii, nu uita sa consulti Regulamentul concursului!

Colinda, colinda, colinda…

Tags: