Nea Mãrin a ajuns în presa internaţională – FOTO

De: Cristiana Trifu / 04.01.2018, 13:28
Nea Mãrin a ajuns în presa internaţională - FOTO
În noaptea de 31 decembrie, Dan Negru a sărbătorit alături de vedete majoratul Revelioanelor, iar show-ul excepţional, care a fost şi lider detaşat de audienţă, a avut ecou în presa internatională. Deghizarea celebrului Nea Mărin în preşedintele Trump a atras simpatia jurnaliştilor de la The Irish Post, care au redat momentele savuroase din platoul Antena 1.

Pe poarta surpriză, Nea Mărin şi-a făcut apariţia cu un machiaj impecabil şi o costumaţie care se încadra perfect în decorul de la Casa Albă. În aplauzele tuturor, acesta a cucerit scena printr-un moment de dans irlandez, combinat cu paşi din dansurile tradiţionale româneşti. „Donald Trump şi dansurile irlandeze, într-un clip savuros, la o televiziune din România. Un bărbat deghizat în preşedintele Statelor Unite a apărut la Antena 1.”, titra publicaţia irlandeză The Irish Post care a apreciat programul excepţional al postului în noaptea dintre ani.

Nea Mărin a mărturisit că reacţia din presa internaţională este un răspuns incredibil, mai ales datorită faptului că echipa care a fost în spatele apariţiei sale spectaculoase ca preşedintele Statelor Unite ale Americii a lucrat în jur de două ore şi jumătate pentru a realiza machiajul. Fără a uita de simţul umorului care îl caracterizează, a declarat că dacă Donald Trump ar deprinde paşii de dans şi el ar fi la fel de bogat ca cel mai influent om de peste ocean ,,ar face un întreg.” Talentul celebrului Nea Mărin i-a adus şi faima internaţională, iar momentele savuroase din platoul Antena 1 au fost prima alegere a telespectatorilor, care s-au bucurat de un program special de sărbătoare, din care voia bună şi surprizele nu au lipsit.