Nea Mărin, despre cum se menţine în formă la 60 de ani: ”Mă relaxează cel mai tare”

Apropo.ro / 16.07.2018, 11:50
Nea Mărin, despre cum se menţine în formă la 60 de ani: ”Mă relaxează cel mai tare”
Marin Barbu, cunoscut de public drept Nea Mărin, cel pe care telespectatorii îl pot vedea în fiecare luni şi marţi în cadrul show-ului ”Poftiţi la Nea Mărin”, difuzat de la ora 20.00, la Antena 1, uimeşte de fiecare dată prin energia de care dă dovadă. La cei 60 de ani, el are o formă fizică de invidiat, iar secretul său constă, desigur, într-un regim de viaţă sănătos.

Toate vedetele care au fost invitate în emisiunea lui Nea Mărin recunosc că e foarte dificil să ţii pasul cu el. Se pare că pasiunea sa pentru dans şi viaţa sportivă pe care o duce în continuare, combinate cu o alimentaţie sănătoasă şi o familie frumoasă reprezintă modalitatea prin care Nea Mărin reuşeşte să le ţină piept chiar şi celor care au pe jumătate vârsta lui.

”Eu în fiecare zi merg câte 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe săptămână am cursuri de dans unde fac mişcare câteva ore bune. Îmi place foarte mult ca mâncarea să fie naturală, pe cât se poate de la curte. Acum, la filmările pentru ”Poftiţi la Nea Mărin” de la Mangalia pot spune că am mâncat numai bio. Totul din curţile oamenilor”, mărturiseşte Nea Mărin.

Se pare că şi nepoţii săi îl ajută să se menţină în formă, cea mai mare bucurie a lui Nea Mărin fiind timpul petrecut cu ei.

”Cel mai tare mă relaxeză timpul pe care îl petrec cu nepoţii mei. Îi duc la înot, la călărie, peste tot”, spune Nea Mărin.

În noul sezon ”Poftiţi pe la noi”, Nea Mărin este administratorul unui restaurant de pe malul Mării Negre, iar provocările sunt la tot pasul. Pentru prima dată, Nea Mărin, care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l are alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Asta pentru că Liviu şi Andrei şi-au deschis şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin. Până unde vor merge cei trei cu orgoliul şi dorinţa de a câştiga, la ce strategii vor recurge pentru a-şi dezvolta business-ul şi cum vor atrage vedetele invitate clienţii, telespectatorii vor în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.