Nea Mărin, despre noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”: ”A fost mai greu ca oricând”

Apropo.ro / 25.06.2018, 11:15
Nea Mărin, despre noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”: ”A fost mai greu ca oricând”
Un nou sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin” are premiera duminică, 8 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1 şi vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori. De data aceasta, Nea Mărin este administratorul unui restaurant pe malul mării şi recunoaşte că nu a fost deloc simplu nici chiar pentru el să-şi asume această responsabilitate.

”Până acum am organizat nunţi, am renovat pensiuni, am făcut evenimente caritabile, dar partea asta de administrare a unui restaurant este nouă chiar şi pentru mine. Tot pentru prima dată, sunt în competiţie cu Liviu şi Andrei. A fost mai greu ca în oricare alt sezon, dar veţi vedea că e şi foarte interesant” spune Nea Mărin.

În noul sezon ”Poftiţi pe la noi”, Nea Mărin, care are în fiecare ediţie câte patru vedete invitate să-l ajute, şi Liviu Vârciu, care-l are alături pe Andrei Ştefănescu, sunt într-o continuă competiţie. Liviu şi Andrei şi-au deschis şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă, la câţiva metri de restaurantul lui Nea Mărin.

Până unde vor merge cei trei cu orgoliul şi dorinţa de a câştiga, la ce strategii vor recurge pentru a-şi dezvolta business-ul şi cum vor atrage vedetele invitate clienţii, telespectatorii vor vedea încă din prima ediţie care va fi difuzată, din 8 iulie,  în trei episoade: duminică, luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.