Nea Mărin în competiţie cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu în noul sezon „Poftiţi la Nea Mărin!”

Apropo.ro / 25.05.2018, 12:06
Nea Mărin în competiţie cu Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu în noul sezon „Poftiţi la Nea Mărin!”
Un nou sezon “Poftiţi pe la noi” va începe în această vară la Antena 1. “Poftiţi la Nea Mărin” vine cu un nou concept şi cu o premieră! Dacă până acum erau în aceeaşi tabără, Liviu Vârciu şi Nea Mărin se află acum într-o competiţie acerbă. Mai mult, Liviu şi-a adus şi ajutoare, aşa că va face echipă cu Andrei Ştefănescu.

Nea Mărin administrează un restaurant cu terasă pe malul mării. În fiecare săptămână, patru vedete sunt invitate pentru a-l ajuta cu toate treburile necesare într-o astfel de afacere. De partea cealaltă, Liviu şi Andrei şi-au deschis şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă. În fiecare ediţie câştigă echipa care reuşeşte să depăşească chiar şi cu un leu suma investită. Orgoliul celor trei şi dorinţa de a câştiga îi va face să recurgă la tot felul de strategii pentru a-şi dezvolta business-ul şi pentru a atrage clienţi. “Iniţial am crezut că vin într-o vacanţă, că o să am o mică terasă pe malul mării, dar e îngrozitor ce mi se întâmplă. Nea Mărin e complet razna! Sezonul ăsta sper să am în sfârşit ac de cojocul lui, mai ales că am scos şi eu asul din mânecă, pe Andrei Ştefănescu!”, a declarat Liviu Vârciu.

Show-ul “Poftiţi la Nea Mărin” va fi difuzat vara aceasta, la Antena 1. Printre vedetele care sar în ajutorul lui Nea Mărin vor fi Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova, Ruby, Nicolai Tand sau Gina Pistol.