Nea Mărin: ”Mi-am adus aminte de copilărie”

De: Cristiana Trifu / 27.08.2018, 11:05
Nea Mărin: ”Mi-am adus aminte de copilărie”
Nea Mărin, cunoscut şi îndrăgit pentru energia sa debordantă, a reuşit în timpul filmărilor reality show-ului său să-şi facă numeroşi prieteni. Unul dintre ei, un marinar, a ţinut chiar să-i ofere un cadou inedit, de care s-a şi bucurat foarte mult.

”Am primit o praştie de la un marinar. Am fost încântat, mi-am adus aminte de copilărie. Aşa că am înlocuit nuiaua cu praştia”, mărturiseşte nea Mărin.

Dacă entuziasmul lui nea Mărin în momentul în care a primit praştia a fost unul de proporţii şi chiar l-a întors înapoi în timp, pe vremea când el însuşi era un copil şi trăgea corcoduşele cu praştia, nu acelaşi lucru se poate spune despre Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu, cei care au avut cel mai mult de suferit de pe urma noii pasiuni a lui nea Mărin.

”Şi-a decoperit o nouă pasiune: praştia şi corcoduşele. Iar corcoduşele alea sunt înfiorătoare. Sunt vânăt peste tot. Dacă îmi dau tricoul jos zici că sunt o tablă de darts”, mărturiseşte Liviu Vârciu.
Cum îşi va dezvolta nea Mărin pasiunea sa pentru praştie şi ce spun Andrei şi Liviu despre asta, telespectatorii vor afla în ultima ediţie din acest sezon a reality show-ului ”Poftiţi la nea Mărin”, difuzată luni şi marţi, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Tags: