Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon „Poftiţi pe la noi!”

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2015, 10:00
Nea Mărin revine la Antena 1 cu un nou sezon „Poftiţi pe la noi!”
Dacă aşa ceva este posibil, nea Mărin este pus pe şi mai multă treabă în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi!”, desfăşurat sub sloganul „Poftiţi şi dăruiţi!”, care aduce în prim plan cazuri sociale care au nevoie de o mână de ajutor.

În noul sezon, gazda emisiunii va poposi la oameni aflaţi în impas şi îi va ajuta, dar nu doar prin intermediul vedetelor, ci al întregii comunităţi. Cele patru ajutoare pe care nea Mărin se va baza ediţie de ediţie vor arăta că pot munci cot la cot cu el şi că au la fel de mult spor şi când vine vorba de a organiza un eveniment caritabil, în care să pună în evidenţă talentele din împrejurimi. Aşadar, în timp ce trudesc în gospodărie, vedetele trebuie să găsească soluţii la-ndemănă pentru a strânge cât mai multe fonduri. „De data aceasta mi se pare extraordinar faptul că avem un tablou complet: un caz social, vedete care fac apel la comunitate, foarte multă muncă, desigur, dar şi divertisment. Toată munca noastră se încheie cu un spectacol de caritate, iar eu mă simt împlinit că la vârsta mea pot să fac aşa ceva”, declară nea Mărin.

Un adevărat brand personal care s-a evidenţiat prin foarte multă muncă şi seriozitate, nea Mărin recunoaşte că în acest sezon va fi, uneori, „prea dur” cu vedetele care i-au încăput pe mână. Pe lângă vechi clienţi alături de care a muncit cot la cot şi în trecut, precum Delia, Nicoleta Luciu, Giani Kiriţă sau fetele de la Cheeky Girls, nea Mărin va testa în cel de-al doilea sezon al emisiunii rezistenţa la efort, dar mai ales la stres, a  unor nume noi. Printre ele, matinalii Răzvan şi Dani şi Speak. Înainte de debutul noului sezon, neoşul nea Mărin face o promisiune modernă: „O să fie tare de tot!”.

Luni, 11 mai, şi marţi, 12 mai, de la 20:30, la Antena 1, începe cel de-al doilea sezon al emisiunii.