Nea Mărin şi vedetele din echipa sa, la o şcoală de pilotaj: ”Este prima dată în 60 de ani când fac aşa ceva”

De: Cristiana Trifu / 31.07.2018, 11:02
Nea Mărin şi vedetele din echipa sa, la o şcoală de pilotaj: ”Este prima dată în 60 de ani când fac aşa ceva”
”Poftiţi la Nea Mărin”, reality show-ul difuzat diseară, de la ora 20.00, la Antena 1 este unul plin de provocări. Cele patru vedete invitate în această ediţie – Rona Hartner, Ruby, Dorian Popa şi Edi Stancu - au parte de experienţe memorabile.

Cei patru, împreună cu Nea Mărin, merg de data asta într-un hangar cu avioane de mici dimensiuni, din Tuzla, unde este şi o şcoală de pilotaj, cu scopul de a obţine o reclamă pentru restaurantul de pe malul mării pe care îl administrează.

Şi pentru că îşi doresc un banner purtat de avion, iar preţul nu este deloc unul de neglijat, Nea Mărin decide să muncească pentru serviciul pe care îl vor. Aşadar, organizează un concurs.

”Este pentru prima dată în viaţa mea, de 60 de ani, când ajung într-un hangar cu avioane de dimensiuni mici. Am văzut un motor, lucruri pe care nu le-am văzut niciodată. Şi lor, pentru ca să-i motivez, le-am zis că cine va spăla mai multe avioane şi dă randament va câştiga ca premiu, pe lângă banner, un zbor cu avionul”, spune Nea Mărin.

Bineînţeles că Ruby, Rona, Dorian şi Edi s-au aventurat imediat în competiţie.
Cum vor reuşi cele patru vedete să facă faţă sarcinilor primite de Nea Mărin şi cine va câştiga concursul, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena 1