Neaga a semnat un contract pe trei sezoane cu Steaua

Apropo.ro / 26.06.2007, 09:33
Neaga a semnat un contract pe trei sezoane cu Steaua
Atacantul Adrian Neaga a semnat, luni, la imobilul din Aleea Alexandru, înainte de plecarea în cantonamentul de la Kaprun, un contract pe trei sezoane cu FC Steaua București. Jucatorii steliști și staff-ul tehnic au fost invitați la imobilul din Aleea Alexandru

Atacantul Adrian Neaga a semnat, luni, la imobilul din Aleea Alexandru, înainte de plecarea în cantonamentul de la Kaprun, un contract pe trei sezoane cu FC Steaua București.

Jucatorii steliști și staff-ul tehnic au fost invitați la imobilul din Aleea Alexandru pentru a ciocni o cupa de șampanie cu ocazia zilei de naștere a patronului Stelei, care a împlinit 49 de ani. Antrenorul Gheorghe Hagi a luat loc în capul mesei, lânga Gigi Becali, care i-a invitat pe jucatori sa vina mai aproape: „Hai, finule” (n.r. – catre Mirel Radoi), „Așa, brazilianule” (n.r. – catre Petre Marin).

Dupa o discuție privata, cei prezenți au închinat un pahar de șampanie. „Vali (n.r. – Badea), îți iau mașina noua, numai sa joci ca pâna acum (n.r. – aluzie la accidentul rutier în care a fost implicat sâmbata jucatorul stelist)”, i-a transmis Gigi Becali, care a spus: „Vreau sa ciocnim un pahar și la finala Ligii Campionilor”.

Becali i-a invitat pe jucatori sa bea șampanie. „Bea și tu odata cu nașul (n.r. – catre Mirel Radoi)”, a spus el. „Ce sa fac daca nu pot”, i-a raspuns capitanul Stelei. „Eu am baut”, a subliniat Banel Nicolița. „Bea-l pe tot”, a venit replica.

„Hai sa va conduc la autocar”, le-a transmis Becali jucatorilor, moment în care atacantul Adrian Neaga a intervenit: „Contractul când îl semnez?”. „Hai, repede, semneaza contractul”, a spus finanțatorul stelist. Neaga a mers cu președintele CA, Valeriu Argaseala, într-o încapere alaturata, unde a semnat un contract pe trei ani. „Ce sa mai citesc, am încredere”, a glumit Neaga în timp ce semna actele.

Steliștii au plecat apoi spre aeroport, pentru a prinde cursa de Munchen, de unde vor ajunge la Kaprun, locul cantonamentului care se va încheia la 6 iulie. Fundașul Sorin Ghionea a afirmat ca desparțirea de fostul tehnician Cosmin Olaroiu a fost una barbateasca, fara lacrimi, și ca i-a surprins aceasta veste. Ghionea spune însa ca este o onoare sa fii antrenat de Gheorghe Hagi.

Din delegația pentru stagiul din Austria fac parte urmatorii jucatori: Cornel Cernea, Andrei Vâtca, Cezar Lungu – portari, Banel Nicolița, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Mihai Pintilii, Mihai Neșu, Alexandru Tudose, Eugen Baciu, Petre Marin, Gigel Coman, Klemi Saban, Jean Prunescu – fundași, Marius Croitoru, Eric Bicfalvi, Florin Lovin, Sorin Paraschiv, Razvan Ochiroșii, Ovidiu Petre, Valentin Badoi, Vasilica Cristocea, Mirel Radoi – mijlocași, Adrian Neaga, Nicolae Dica, Mihai Gurița, Victoraș Iacob, Valentin Badea – atacanți.

Din lotul deplasat la Kaprun nu face parte mijlocașul Gabriel Boștina, care va susține niște examene la facultate și se va alatura coechipierilor sai în zilele urmatoare. Boștina a venit la autocar pentru a discuta cu Hagi, care i-a urat bafta.

Gigi Becali a anunțat ca va merge vineri în Austria, în cantonamentul jucatorilor, și a declarat ca va juca într-o partida de fotbal împotriva unei echipe a ziariștilor. „O sa fiu vârf de atac”, a comentat el.

Când îi aștepta pe jucatori sa vina, în fața cladirii, Becali a dat 4.000 de euro unei femei venite cu fiica sa operata.

Mediafax