Neaga s-a întors la Steaua

Apropo.ro / 17.07.2004, 15:14
Neaga s-a întors la Steaua
Atacantul echipei Steaua, Adrian Neaga, a revenit la București dupa ce transferul sau la gruparea rusa Alania Vladikavkaz a cazut. Potrivit PRO TV, conducerea clubului Steaua a solicitat suma de 800.000 de dolari pentru transferul lui Neaga, în timp ce gruparea rusa a oferit doar

Atacantul echipei Steaua, Adrian Neaga, a revenit la București dupa ce transferul sau la gruparea rusa Alania Vladikavkaz a cazut.

Potrivit PRO TV, conducerea clubului Steaua a solicitat suma de 800.000 de dolari pentru transferul lui Neaga, în timp ce gruparea rusa a oferit doar 600.000 de dolari, iar din cauza acestor neînțelegeri, patronul Stelei Gigi Becali l-a chemat la București pe atacant.

Contactat telefonic de MEDIAFAX, impresarul jucatorului, Dumitru Tudor, a confirmat faptul ca Neaga s-a întors la București, dar a precizat ca fotbalistul a venit pentru a-și lua îmbracaminte de acasa.

„Din partea mea și a jucatorului, contractul este valabil. Ce au facut ei între timp e treaba lor. Neaga s-a întors la București pentru ca trebuia sa își ia niște haine dupa ce a semnat cu rușii. Nu știu ce s-a întîmplat între Steaua și Alania Vladikavkaz. Noi avem semnat contractul pe care este înscrisa suma de un milion de dolari, platibila în doua tranșe. Daca cele doua cluburi nu s-au înțeles, atunci Neaga trebuie sa se prezinte la echipa. Pîna la rezolvarea problemelor Adrian Neaga este jucatorul Stelei”, a declarat Dumitru Tudor.

Impresarul Dumitru Tudor a mai spus ca Neaga ar fi avut la echipa rusa un salariu anual de 500.000 de dolari, la care se mai adaugau cîte 5.000 de dolari pentru fiecare gol marcat.

Mediafax