Neagoe, impresionat de Serie A

Apropo.ro / 26.09.2007, 15:47
Neagoe, impresionat de Serie A
Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, a revenit la Târgu Jiu dupa trei zile petrecute la Roma, timp în care a asistat și la un meci de fotbal al echipei pregatite de Luciano Spalletti, informeaza siteul oficial al clubului gorjean. Neagoe a asistat la o ședința de pregatire

Antrenorul Pandurilor, Eugen Neagoe, a revenit la Târgu Jiu dupa trei zile petrecute la Roma, timp în care a asistat și la un meci de fotbal al echipei pregatite de Luciano Spalletti, informeaza siteul oficial al clubului gorjean.

Neagoe a asistat la o ședința de pregatire a antrenorului echipei AS Roma, Luciano Spalletti, dar și la un joc oficial al echipei din Roma în compania celor de la Juventus.

„Suntem obligați sa mergem la astfel de stagii în strainatate pentru a obține Licența PRO pentru ca pe data de 1 octombrie se vor înmâna licențele. Era obligatoriu sa merg și eu la un astfel de stagiu în strainatate. Am fost la Roma și am ramas impresionat de tot ce am vazut acolo, de la organizare și spectatori pâna la joc. E diferența foarte mare în tot ce înseamna un meci de fotbal în Italia. Este ceva extraordinar sa asiști la antrenamente și la un meci și spre norocul meu a fost și un meci puternic între Roma și Juventus. O partida la care au asistat 70 000 de spectatori și nu se mai gaseau bilete cu o saptamâna înaintea jocului”, a spus antrenorul Pandurilor.

Mirel Mircea