„Neam Unit” – o serie de reportaje emoționante, cu oameni de poveste, de 1 Decembrie, la Știrile Kanal D

De: Nicoleta Lepădatu / 29.11.2021, 11:54
„Neam Unit” – o serie de reportaje emoționante, cu oameni de poveste, de 1 Decembrie, la Știrile Kanal D

Știrile Kanal D îmbracă straie de sărbătoare de 1 Decembrie, iar telespectatorii Kanal D vor simți emoția unei asemenea zile speciale, urmărind reportajele emoționante cu români extraordinari, difuzate la Știrile Kanal D de la 12:00, precum și în principalul grupaj informativ al zilei, toate reunite sub conceptul de „Neam Unit”, conform unui comunicat remis Apropo de către postul de știri.

Nicăieri nu-i ca acasă, iși spun tot mai mulți români, care, după ani trăiți printre străini, se întorc în satele copilăriei pentru a le readuce la viață.  De 1 Decembrie e momentul potrivit să facem cunoștintă cu acești oameni demni, creativi, iubitori de tradiții și de țară, care pot deveni exemple pentru semenii lor. Ei sunt dovada vie că orice e posibil dacă vrei, dacă muncești pentru visul tău și dacă ești animat de dragostea pentru cei din jur.

Telespectatorii Kanal D vor putea urmări la Știrile Kanal D reportaje emoționante despre oameni extraordinari și locuri „sfințite” de aceștia. Printre personajele de poveste suprinse în materiale se numără și străini fermecați de ținuturile pitorești ale României și care au decis că aici vor să trăiască. Ne povestesc chiar ei de ce au făcut un astfel de pas și cum se simt trăind și vorbind românește.

Nu pierdeți, de 1 Decembrie, la Știrile Kanal D de la ora 12:00 și 19:00, o serie de reportaje emoționante cu români care ne fac mândri și care ne inspiră.

Foto: Kanal D

CITEȘTE ȘI: Kanal D dă startul castingului pentru sezonul 5 al emisiunii „Puterea dragostei”

Tags: