,,Neatza cu Răzvan şi Dani” aniversează 10 ani de existenţă

De: Cristiana Trifu / 31.01.2018, 11:54
,,Neatza cu Răzvan şi Dani” aniversează 10 ani de existenţă
Joi, 1 februarie, matinalii emisiunii ,,Neatza cu Răzvan şi Dani” aniversează 10 ani de existenţă pe micile ecrane. ,,Echipa de 10” a celor care aduc în fiecare dimineaţa voia bună în casele telespectatorilor pregăteşte şi anul acesta un spectacol de neegalat, din care distracţia şi surprizele nu vor lipsi.

Reţeta de succes a show-ului include 3000 de emisii în direct, 4000 de reţete delicioase pregătite de Vlăduţ şi 300 de ediţii speciale, dar şi multă distracţie alături de gaşca ,,Neatza”. După cum mărturiseşte Elena Păun, producătoarea emisiunii, ineditul echipei este dat de formula acesteia, care nu s-a schimbat foarte mult de-a lungul timpului: ,,Suntem mai mult decât o echipă. Suntem o adevărată familie, avem o relaţie incredibilă!”.

Petrecerea de un deceniu a celei mai iubite emisiuni matinale se va da în ,,casă nouă”, iar vedetele vor trece pragul noului studio pentru a ura echipei ,,La mulţi ani!”. După cum mărturisesc chiar carismaticii prezentatori, Răzvan şi Dani, platoul de filmări este acum modular, ceea ce înseamnă că decorul se poate schimba la 180 de grade într-un timp foarte scurt.  Cei doi sunt extrem de încântaţi să aniverseze într-un studio cu totul şi cu totul nou, de aceea vor intra cu mult entuziasm şi energie pozitivă: ,,Le-am pregătit multe surprize celor de acasă şi suntem entuziasmaţi să le împărtăşim cu ei…cei care şi-au băut cafeaua timp de 10 ani cu noi.”

Petrecerea va readuce în platou vedete care au fost alături de echipa matinalilor de-a lungul anilor. Horia Brenciu, Pepe, Jo, Nicole Cherry, Fly Project sunt doar câteva nume de pe lista invitaţilor speciali, care vor primi câte un trofeu în semn de mulţumire din partea echipei. Tot mâine, trupa Blaxy Girls se va reuni pe platoul emisiunii, alături de Amalia, care pregăteşte în fiecare dimineaţă rubrica de horoscop. Nici Prietenii de la 11 nu vor lipsi, Diana Munteanu şi Florin Ristei, care au pregătit multe surprize pentru colegii lor dragi. Şi pentru că nicio petrecere nu este completă fără un răsfăţ culinar, Vlăduţ se va asigura că din meniul de sărbătoare nu vor lipsi preparatele alese, care vor face deliciul celor prezenţi. Simpaticul bucătar va împărţi bancul de lucru cu o parte din vedete, care vor fi provocate să pregătească un tort aniversar ,,Neatza” care să se ridice la nivelul aşteptărilor. De toate acestea, dar şi de multe alte momente frumoase, telespectatorii vor avea parte mâine dimineaţă începând cu ora 08:00, la petrecerea de 10 ani a emisiunii ,,Neatza cu Răzvan şi Dani”.