„Neatza cu Rãzvan şi Dani”, meseriaşii distracţiei la mare

De: Cătălina Matei / 14.07.2016, 14:04
„Neatza cu Rãzvan şi Dani”, meseriaşii distracţiei la mare
Cel mai îndrãgit matinal din România, „Neatza cu Rãzvan şi Dani”, respectã şi în acest an tradiţia şi vreme de douã sãptãmâni şi-a mutat platoul emisiunii pe nisip, transmiţând în fiecare dimineaţã în direct de pe plaja Algida din Mamaia.

Meseriaşii distracţiei şi-au propus sã aducã marea mai aproape de cei care nu reuşesc sã ajungã anul ãsta pe litoral şi au reuşit pe deplin, telespectatorii urmãrindu-i în numãr foarte mare. 

Avându-l la platane pe Nonis G, echipa „Neatza” a dat startul distracţiei încã de la primele ore ale dimineţii, provocându-i pe cei prezenţi pe plajã la o mulţime de concursuri. „Cine nu se joacã la mare înseamnã cã a murit!”, a spus amuzat Dani, iar Cãtãlin Oprişan şi-a propus ieri sã le aline oamenilor dorul de locurile dragi, transformându-se în salva…dor! Pepe, Dorian Popa, Serena şi F Charm, Alessia, Mike Diamonz sunt doar câţiva dintre artiştii care i-au încântat ieri pe spectatori şi telespectatori. Imediat dupã încheierea acestui sezon al emisiunii “Neatza”, Rãzvan şi Dani încep o nouã perioadã de foc – audiţiile cu juriu în cel de-al şaselea sezon al super show-ului “X Factor”, ce va fi difuzat în aceastã toamnã, la Antena 1.