NECENZURAT! Actriţele cu cele mai multe scene de nuditate – FOTO

De: Cătălina Matei / 27.09.2016, 15:13
NECENZURAT! Actriţele cu cele mai multe scene de nuditate - FOTO
Unele dintre cele mai bine cotate actiţe de la Hollywood şi-au făcut un obicei de a apărea goale în aproape toate producţiile în care joacă.

Kate Winslet este un fel de campioană în acest domeniu, chiar dacă mărturiseşte că scenele de nuditate o sperie îngrozitor. „Ori de câte ori trebuie să filmez goală, mă gândesc că este pentru ultima dată, dar apoi mi se oferă şansă să joc aceste incredibile roluri, care, ca un făcut, presupun unele scene fără haine…”. Actriţa a apărut goală în „Titanic”, „Iris”, „Hamlet”, „Holy Smoke”, „Little Children”, „Jude” şi „Revolutionary Road”.

Monica Bellucci nu are foarte multe filme la activ, dar se poate lăuda că a apărut fără haine în majoritatea din acestea. Cea mai impresionantă peliculă a ei este „Malena”, dar Bellucci şi-a dezvăluit farmecele şi în „The Grimm Brothers”, „Shoot’Em Up”, „Irreversible”, „How Much Do You Love Me”. „Trupul meu este foarte important pentru mine”, spune actriţa. „Faţa, braţele, picioarele, mâinele, ochii, totul. Folosesc din plin tot ce am”.

Deşi s-a impus ca o eroină a filmelor de acţiune, Angelina Jolie a reuşit să apară goală într-o mulţime de pelicule. „Gia”, „Original Sin”, „Taking Lives” sunt doar câteva, dar Angelina Jolie are scene de nuditate frontală şi în filmul „Beowulf”, unde e, totuşi, un personaj creat pe computer.

Shannon Elizabeth, deşi are la activ câteva roluri, a intrat în istoria cinematografiei cu scena de nuditate din dormitor în comedia „American Pie”.

Penelope Cruz este protagonista a numeroase scene nud de-a lungul carierei sale, cele mai recente fiind în „Elegy” şi „Broken Embraces”, dar, ca un făcut, a fost nominalizată la Oscar pentru filmele în care nu a avut nici o astfel de scenă, respectiv „Vicky Cristina Barcelona” şi „Volver”.

Gwyneth Paltrow nu a avut nicio ezitare în a-şi da hainele jos pentru rolul din „Shakespeare in Love”, care i-a şi adus Oscarul, dar nu s-a oprit aici. Actriţa şi-a dezvelit silueta ei zveltă în filme ca „Sylvia”, „Flesh an Bone”, „Great Expectations” ori „Mrs. Parker and the Vicious Circle”.

Suava australiancă Naomi Watts îşi expune fără problemele formele, chiar şi la 40 de ani. „Mother and Child”, „21 Grams”, „You Don’t Live Here Anymore” sau „Mullholand Drive” sunt cele mai bune exemple.