„Need for Speed: Începuturi 3D” ajunge pe marile ecrane, din 14 martie

De: Carmen Ulian / 12.03.2014, 14:30
Inspirat din cel mai de succes joc video cu mașini, filmul "Need for Speed: Începuturi 3D" aduce în lumea reală adrenalina și spiritul competitiv al circuitelor de mare viteză, din 14 martie, pe marile ecrane din țară.

Regizorul filmului Scott Waugh și-a dorit dintotdeauna să ecranizeze popularul joc, iar acum a profitat de ocazie pentru a realiza o poveste cât mai realistă: „Îmi place să-mi depășesc mereu limitele, iar de această dată am pus preț pe partea practică, pentru că publicul își dă seama imediat când acțiunea este exagerată. E mai complicat decât credeam să filmezi într-o mașină, mai ales din cauza spațiului limitat. Pentru că am vrut să se vadă că actorii sunt cei care conduc, am instalat o mulțime de camere video la bordul mașinilor. Filmul este o aventură continuă a personajului principal și sper ca spectatorii să simtă adrenalina și sudoarea din spatele fiecărei scene”.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Aflat într-o permanentă goană pe șoselele americane, protagonistul filmului trece de la răzbunare la izbăvire, ținând publicul cu sufletul la gură de la început până la final.

NFS

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de mașini și curse ilegale, face tot posibilul să țină deschisă afacerea familiei. Astfel, el face un parteneriat cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cât de bogat pe atât de arogant. În urma unei curse care îl putea salva de la faliment, Tobey este trimis la închisoare după ce colaboratorul său îl trădează. Odată eliberat, el este hotărât să se răzbune, iar singura modalitate de a reuși este aceea de a-l învinge pe Dino într-o cursă underground cu miză imensă.

O acțiune cu cifră octanică mare, „Need for Speed: Începuturi 3D” impresionează prin mașini cu un desing extravagant, curse contra-cronometru, explozii, dar și personaje complexe, aflate într-o permanentă competiție pentru obținerea supremației.

NFS

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Need for Speed: Începuturi 3D” are premiera pe 14 martie, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iași, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timișoara, Târgu-Mureș, Ploiești), Cinema Arta (Târgu-Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Onești), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (București), Cinema Twins (Ploiești), Cine Grand (Botoșani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu-Vâlcea), Centrul Cultural Călărași.

Pentru mai multe informații despre film puteți accesa needforspeed sau pagina oficială de Facebook www.facebook.com/FilmulNeedForSpeed.