Neem pentru un ten luminos!

De: Nicoleta Nicolae / 03.07.2013, 11:00
Neem pentru un ten luminos!
Deşi acneea şi coşurile nu reprezintă o problemă ce afectează doar adolescenţii, ci şi persoanele trecute de 20 sau chiar de 30 de ani, adolescenţii sunt de obicei cei mai afectaţi. Iată câteva soluţii!

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:9703:”

Tinerii din ziua de astăzi caută în permanenţă diferite metode eficiente şi sigure pentru a scăpa de această problemă, însă secretul este de preveni formarea coşurilor, înainte ca acestea să apară.

Cultivat de mii de ani în vechea Indie şi preluat apoi în zona Orientului Mijlociu şi Africa, arborele Neem este venerat ca un adevarat simbol al sănătăţii. Proprietăţile sale medicale se regăsesc atât în fructe, cât şi în seminţe, ulei, frunze, rădăcini şi scoarţă. Datorită proprietăţilor sale detoxifiante, antibacteriene şi de purificare, arborele Neem este eficient în lupta împotriva majorităţii afectiunilor pielii. Produsele cu Neem sunt ideale pentru curăţarea, purificarea şi împrospătarea pielii. Extractul de Neem, în combinaţie cu extractul de Şofran indian, îndepărtează eficient sebumul şi impurităţile şi controlează eficient acneea şi coşurile. Utilizarea regulată a produselor din gama cu Neem – Himalaya Herbals, îţi protejează pielea împotriva bacteriei responsabile pentru formarea acneei şi coşurilor.

Gama de produse cu extract de Neem cuprinde:

  • Gel purificator pentru curăţarea feţei cu Neem
  • Spumă purificatoare pentru curăţarea feţei cu Neem
  • Exfoliant purificator pentru faţă cu Neem
  • Mască purificatoare cu extract de Neem
  • Loţiune tonică astringentă cu Neem

Gelul purificator pentru curăţarea feţei cu Neem nu conţine săpun şi îndepărtează excesul de sebum şi impurităţile, având în acelaşi timp proprietăţi antibacteriene. În combinaţie cu Şofranul indian, controlează eficient acneea şi coşurile.

Spuma purificatoare pentru curăţarea feţei cu Neem curăţă delicat îndepărtând excesul de sebum şi impurităţile. Nu conţine săpun şi se poate utiliza zilnic. Extractele de Neem şi Şofran indian din compoziţie, sunt cunoscute pentru proprietaţile de purificare a tenului şi prevenire a formării coşurilor.

Exfoliantul purificator pentru faţă cu Neem conţine granule de sâmburi de Caise ce îndepărtează celulele moarte şi punctele negre. Extractul de Neem are efect antibacterian, curăţă în profunzime porii şi reglează secreţia de sebum.

Combinaţia de Neem, Şofran indian şi Argilă fac ca Masca purificatoare cu extract de Neem produsă de Himalaya Herbals să fie produsul ideal pentru un ten cu exces de sebum şi coşuri. Produsul are efect antibacterian, reglează secreţia de sebum, curăţă porii în profunzime şi previne apariţia coşurilor. Extractul de Neem are proprietăţi antibacteriene, controlând eficientacneea şi coşurile. Extractul de Şofran indian elimină bacteria ce cauzează formarea coşurilor, iar extractul de Argilă răcoreşte şi catifelează tenul, îmbunătăţind textura pielii.

Loţiunea tonică astringentă cu Neem a fost special creată pentru a curăţa porii în profunzime şi pentru a reduce secreţia de sebum. Arborele Neem din compoziţie are proprietăţi purificatoare şi antibacteriene şi controlează eficient acneea şi coşurile. Extractele de Lămâie şi Arbore Lodh închid porii şi oferă fermitate pielii, lăsând tenul curat şi împrospătat.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum Internaţional, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre gama de produse cu extract de Neem – Himalaya Herbals, vă rugăm să vizitaţi www.himalayaherbals.ro.

„;}}