Neil Young anunță lansarea unui album „pierdut”, “Johnny’s Island”

De: Loredana Toma / 01.02.2021, 13:08
Neil Young anunță lansarea unui album

Muzicianul Neil Young a anunțat că va lansa un album cu piese inedite, pe care le-a înregistrat în 1982, în Hawaii, cu titlul “Johnny’s Island”. Young are în derulare un proiect prin care lansează cântece înregistrate de-a lungul carierei, dar pe care nu le-a scos niciodată pe piață, iar acest album este cel mai recent din seria sa de arhivă.

Anterior, materialul discografic a fost intitulat “Island In The Sun”. Albumul a fost realizat în colaborare cu aceeași echipă cu care a lansat cel de-al 12-lea material de studio, “Trans”, în decembrie 1982. Albumul  conține piese nelansate, precum “Big Pearl”, “Island In The Sun” și  “Love Hotel”, potrivit  informațiilor oferite de artist pe site-ul Neil Young Archives. “Un album foarte frumos va fi lansat, în curând, pentru voi”, a mai scris el.

Artistul mai pregătește materiale muzicale

Unele dintre cântecele înregistrate anterior pentru “Johnny’s Island” au fost incluse pe albumul “Trans”, iar printre acestea se numără “Like An Inca”, “Hold On To Your Love” și “Little Thing Called Love”. În ianuarie, artistul a anunțat lansarea unui album live și a unui film cu concerte, sub titlul ‘Way Down In The Rust Bucket”. Materialul a fost înregistrat în timpul unui show susținut în 1990, împreună cu trupa Crazy Horse, în Santa Cruz, California, la scurt timp după ce lansarea celui de-al 18-lea album de studio, “Ragged Glory”.

CITEȘTE ȘI: Neil Young anunţă lansarea unui album alături de orchestră şi cor

Foto: Profimedia Images