„Nelu Curcă” din serialul „La bloc”, de nerecunoscut! A luat calea bisericii. Vezi cum a ajuns cum! – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 03.07.2017, 13:40
Actorul, devenit celebru ca personajul Nelu Curcă din serialul TV “La bloc” , a ieşit din viaţa publică, îndreptându-se spre cea religioasă.

Toată lumea a rămas şocată când a văzut imagini cu Nelu Curcă cu barbă, mai apropiat ca aspect de un preot decât de un actor comic. Şi nu era vorba despre un rol. Imaginile au apărut într-o publicaţie religioasă “Lumea credinţei”, în care actorul a mărturisit că este foarte apropiat de biserică. Apoi, a apărut într-o emisiune TV la Trinitas şi a povestit ce înseamnă biserica pentru el şi ce l-a făcut să renunţe la actorie.


Actorul a mărturisit chiar ca în 2003, după primul sezon din serial, preotul său nu a mai vrut să-l împartăşească: “Mi-a spus că nu mă mai poate împărtăşi, pentru că nu mai sunt cu Hristos. A fost o mare lovitură pentru mine. Nu puteam să întrerup contractul, pentru că trebuia să plătesc de 5 ori suma, dar părintele mi-a dat binecuvântare să mă duc la alt duhovnic”.

Actorul este pensionar, dar pentru a nu-i încurca pe  colegii săi de la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti, unde era distribuit în multe spectacole, Mihai Coadă a acceptat să mai apară pe scenă.